У Грузії українці долучилися до форуму «Жінки-лідери під час війни та викликів»

У Грузії українці долучилися до форуму «Жінки-лідери під час війни та викликів»

Укрінформ
Представники української діаспори та громади в Грузії, Посольства України, грузинських неурядових і міжнародних організацій виступили на Міжнародному форумі «Жінки-лідери під час війни та викликів», який відбувся у Тбілісі 13 грудня.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Грузії.

Мета заходу – консолідація жінок-лідерок у політичній, бізнес – та соціальній сферах.

Організатором форуму виступила Грузинсько-українська платформа за фінансування Програми розвитку ООН, зокрема уряду Німеччини та підтримки Посольства України.

Під час заходу гості мали можливість обговорити питання нових глобальних викликів, які постали перед українськими жінками з початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну, бізнесу, який жінки розвивають під час війни, соціальної відповідальності й підтримки, а також грантової підтримки міжнародних організацій українських жінок, які вимушено знаходяться на території Грузії.

Також гості форуму зустрілися та познайомилися з групою дітей українських воїнів з м. Одеси, які зараз перебувають на відпочинку у Грузії.

Нагадаємо, у жовтні у Грузії відбувся благодійний телемарафон на підтримку України та українського народу у триваючій війні з російськими окупантами.

Фото: Посольство України в Грузії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-