Навпроти Білого дому у Вашингтоні відбудеться мітинг з вимогою посилити підтримку України

Навпроти Білого дому у Вашингтоні відбудеться мітинг з вимогою посилити підтримку України

Укрінформ
Генеральне консульство України в Нью-Йорку (США) закликало українців Нью-Йорка, Вашингтона й околиць доєднатись до акції More Aid for Ukraine, яка відбудеться 3 грудня навпроти Білого дому у Вашингтоні.

Як передає Укрінформ, про це Генконсульство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

«На жаль, Україні не надають зброю в потрібній кількості, але очікують серйозних результатів від наших контрнаступів. Єдина стратегія для пришвидшення Перемоги України у цій війні – надання більше зброї і допомоги Україні. Наприклад: одна партія ракет ATACMS може спалити десятки складів БК окупантів, перерізати логістику ворога, тим самим врятувавши тисячі життів наших захисників», – ідеться в дописі.

Наголошується, що українці Сполучених Штатів не мають права сидіти мовчки. Інформаційна боротьба активно триває. Пропаганда ворога беззупинно працює на підрив довіри до України.

«Ми повинні зібратись одним потужним кулаком та завдати сильного інформаційного удару нашим протестом», – наголосили у ГКУ.

Охочих долучитися до мітингу чекають біля Білого дому у неділю о 15:00. Локація: Pennsylvania Ave NW & 16th St, NW WASHINGTON, DC 20001.

Нагадаємо, українсько-американська громада Чикаго (США) провела акцію з метою закликати компанію Mondelēz International приєднатися до інших американських компаній, які вже припинили свою діяльність з РФ, відмовившись фінансувати російські злочини проти людяності та війну Росії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-