Маркарова відвідала концерт музикантів, які тимчасово перебувають в українських громадах у США

Маркарова відвідала концерт музикантів, які тимчасово перебувають в українських громадах у США

Укрінформ
Посол України в США Оксана Маркарова під час візиту до міста Клівленд відвідала концерт музикантів, які тимчасово вимушено перебувають в США в українських громадах Клівленда, штатах Огайо та Північна Кароліна.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в США.

Концерт відбувся у Case Western Reserve University’s Maltz Performing Arts Center та завершив 10-денний проєкт American Music Abroad (AMA) Academy Cleveland з міжнародного культурного обміну та збереження і взаємного збагачення культурної спадщини.

AMA Academy Cleveland є частиною American Music Abroad (AMA) глобальної ініціативи Держдепартаменту США з музичної дипломатії та промоції розвитку міжнародних культурних звʼязків. Більше. 

Пані посол подякувала команді й особливо її українській частині за чудові виступи та неймовірну культурну енергетику цього вечора та додала, що Посольство плануватиме цей надихаючий виступ про свободу в Вашингтоні.

Нагадаємо, у Філадельфії пройшов тринадцятий конкурс декламації «Ангели Майдану» з нагоди 10-ї річниці Революції Гідності, який організував Центр студій спадщини патріарха Йосифа Сліпого, що діє при Релігійному товаристві українців-католиків «Свята Софія» (США).

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-