У бібліотеках Польщі відкрили нові Українські книжкові полички

У бібліотеках Польщі відкрили нові Українські книжкові полички

Фото
Укрінформ
Посол України в Польщі Василь Зварич відкрив Українські книжкові полички у Воєводській і міській публічній бібліотеці ім. Вітольда Белзи в Бидгощі та Воєводській публічній бібліотеці – Коперніканській Книгарні в Торуні.

Як передає Укрінформ, про це Посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Урочисті події відбулися в рамках робочого візиту Василя Зварича до Куявсько-Поморського воєводства.

Відкриття Української книжкової полички у Бидгощі та Торуні стало можливим завдяки допомозі та підтримці Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин, яке спільно з Посольством України в Польщі передало до бібліотек українські книги.

Українська книжкова поличка – це ініціатива Першої Леді України Олени Зеленської, яка має на меті забезпечити українців, які проживають у Польщі, книжками рідною мовою. Проєкт реалізується у співпраці з Міністерством закордонних справ України, Посольством України в Республіці Польща, Міністерством культури та інформаційної політики України та Українським інститутом книги.

Нагадаємо, посол України в Республіці Польща Василь Зварич урочисто відкрив 10-й ювілейний україномовний гід у Польщі – в Домі Миколи Коперника Окружного музею в Торуні.

Фото: Посольство України у Польщі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-