Посол України в Туреччині зустрівся з головами та представниками громад

Посол України в Туреччині зустрівся з головами та представниками громад

Фото
Укрінформ
У посольстві України в Туреччині відбулася зустріч посла України з головами та представниками українських громад, що діють в Туреччині.

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

«Наша зустріч сьогодні є гарною нагодою поділитися як своїми успіхами, так і проблемними моментами, оскільки всі ви вже набули корисного і важливого досвіду, можете як поділитися ним, так і щось нове дізнатися. Для нас усіх важливо бути скоординованими та згуртованими», – сказав на зустрічі Надзвичайний та Повноважний Посол України в Туреччині Василь Боднар.

У ході зустрічі мова йшла про поточну ситуацію в спілках, діяльність та активні проєкти спілок, посилення регіональних звʼязків, поглиблення бізнесової співпраці як на рівні окремих регіонів, так і на рівні окремих компаній.

Дипломат відзначив, що нині у діяльності спілок зʼявилися додаткові можливості з отримання грантів для реалізації окремих проєктів, а інформацію про це зокрема є можливість отримати в ході тренінгів, проведення яких забезпечують різні організації.

Окрім того, всі присутні представники та представниці спілок отримали збірку «Кобзар» У перекладі турецькою мовою, яка нещодавно була презентована в Анкарі.

Як повідомляв Укрінформ, в Анкарі проходить дводенний тренінг з розвитку спроможності українських спілок, що офіційно діють в Туреччині. 

Фото: Ольга Будник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-