В Анкарі відбувся благодійний захід – збирали кошти для захисників України

В Анкарі відбувся благодійний захід – збирали кошти для захисників України

Фото
Укрінформ
Українська громада в Анкарі провела благодійний фестиваль «Нескорені» на честь та задля збору коштів на потреби українських воїнів.

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

«Незламні – сильне слово про українців, багато з яких на сьогодні втратили дім і рідних. Але ми живемо, боремося, перемагаємо зло щоденно, у т.ч. своїми маленькими кроками та справами. Ми не змирилися з російською агресією, ми захищаємося, даємо відсіч, відбудовуємо зруйноване, будуємо нове, шануємо наших героїв, допомагаємо один одному заради такої бажаної для всього народу допомоги», – наголосили організатори фестивалю.

Кошти, зібрані завдяки благодійним внескам та з ярмарку будуть направлені на збір та відправку речей для захисників України, які перебувають на лікуванні.

Фестиваль «Нескорені» був організований активом групи Ukraynakermes, за сприяння Української спілки в Анкарі.

На концерті, що був у програмі благодійного заходу, виступили вихованці Українських студій в Анкарі, учасники танцювального колективу «Квіти України». Представниці української діаспори в Анкарі, які знайшли прихисток в країні після початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну, виконали вокальні та танцювальні номери патріотичного змісту.

В Анкарі відбувся благодійний захід – збирали кошти для захисників України \ Фото: Ольга Будник, Укрінформ

У рамках заходу була презентована фотовиставка, яка розповіла присутнім про захисників України, військових та цивільних, які перебувають у російському полоні, про військові злочини та руйнування, які Росія вчинила та продовжує здійснювати на території України, проти українського народу. 

Як повідомляв Укрінформ, у Берліні відбувся «Культурний вікенд HURTOM». Цим заходом Посольство України в ФРН підтримало проєкт Фундації Олени Зеленської «Адреса дитинства».

На твори українських дизайнерів, художників, музикантів, гастрономів та майстрів народних промислів, які залишаються активними попри російську загарбницьку війну, прийшли подивитися, зокрема, німецькі політики.

Фото: Ольга Будник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-