Українців запросили на культурний вікенд Hurtom, що відбудеться у Берліні

Українців запросили на культурний вікенд Hurtom, що відбудеться у Берліні

Укрінформ
Українців запросили на культурний вікенд Hurtom, який відбудеться 21 жовтня в Інституті Пілецького в Берліні та продемонструє гармонійну єдність української різноманітної культури.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Подія об’єднає найкращих українських дизайнерів, художників, музикантів, гастроекспертів і крафтових майстрів. Усі вони працюють в Україні й сьогодні, попри російську загарбницьку війну.

Заходом Hurtom Посольство України в ФРН підтримує проєкт Фундації Олени Зеленської «Room for childhood». У межах проєкту Фундація Першої леді України вже будує перші 14 будинків (так звані ДБСТ) для великих прийомних родин, що втратили дім через ракетні обстріли. Ще 66 родин очікують на допомогу благодійників.

«Приходьте до нас, вирушайте в гастрономічну мандрівку Україною, купуйте вироби ручної роботи українського виробництва, які прикрасять ваш гардероб чи інтер'єр, і просто чудово проводьте час у сімейному та дружньому колі!», – йдеться в анонсі.

Посольство висловило подяку партнерам: SHABO, Ukrainian Cultural Community, Logvin jewelry, White Sprut, Yakush tablewear, Sashkaproject.

Нагадаємо, у німецькому місті Ратінген, у Stiftung Haus Oberschlesien, відбувся благодійний концерт з нагоди 20-ї річниці заснування Pro Ukraine – першої українською організацією у землі Північний Рейн-Вестфалія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-