Мер Нью-Йорка оголосив 23 серпня 2023 року Днем української спадщини міста

Мер Нью-Йорка оголосив 23 серпня 2023 року Днем української спадщини міста

Фото
Укрінформ
Мер Нью-Йорка Ерік Адамс оголосив 23 серпня 2023 року Днем української спадщини міста.

Як передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, про це завив комісар Нью-Йорка з міжнародних справ Едвард Мермельштейн на церемонії підняття державного прапора України, що відбулася на Мангеттені у парку Грін Боулінг.

«Нью-Йорк є домом для динамічної української діаспори. Завдяки бізнесу, релігійним організаціям та культурним заходам українська громада справила значний позитивний вплив на розвиток Сіті», - підкреслив Мермельштейн.

Розповівши, що він сам є вихідцем з України, комісар наголосив на солідарності міста «з українським народом у його боротьбі за суверенітет, демократію і свободу».

«Як найвища посадова особа українського походження в уряді Нью-Йорка, я всім серцем прагну до зміцнення зв'язків між Нью-Йорком і Україною. Особливо в ці непрості часи», – зазначив він.

Синьо-жовтий стяг підняли Мермельштейн разом із генеральним консулом України у Нью-Йорку Олексієм Голубовим.

Читайте також: У Німеччині оголосили конкурс з підтримки проєктів українських діаспорних організацій

Церемонія відбулася зау присутності українського дипломатичного корпусу у Нью-Йорку, представників міської влади, українців, котрі живуть у місті, та військових ЗСУ, що проходять у США лікування й реабілітацію після важких поранень.

Фото: Володимир Ільченко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-