Посол в Естонії відвідав літній табір для українських дітей

Посол в Естонії відвідав літній табір для українських дітей

Укрінформ
Посол України Максим Кононенко разом з дружиною Тетяною Дорошенко відвідав літній табір для українських дітей з родин, які тимчасово знайшли прихисток в Естонії.

Як передає Укрінформ, про це Максим Кононенко повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«У гарненькій місцині під назвою Топу, що поблизу славнозвісного Хаапсалу, розташувалась перша група із 17 підлітків. Щоденні заняття спортом, танцями, образотворчим мистецтвом і фотокарткою, якщо не захопили, то точно відволікли і розрадили. А можливо для когось вони стануть квитком у спортивне або мистецьке майбутнє. Всього протягом цього літа естонські волонтери планують провести 4 табори для 80 українських дітей різного віку», – написав пан посол.

За його словами, відпочинок для дітей організував Естонський офіс Міжнародної організації з міграції #IOM у співпраці з неурядовою організацією CreativelyTogether (Loovalt koos MTÜ).

Ініціатива креативного дозвілля реалізується за фінансової підтримки Уряду Норвегії. Тому посол Норвегії Marius Dirdal приєднався до маленького імпровізованого концерту, кінопоказу та виставки малюнків.

На святковий концерт також завітала естонсько-шведська родина, що живе неподалік і, по суті, є власницею земельної ділянки та житлового комплексу, де розмістились діти.

Нагадаємо, раніше посол Максим Кононенко відвідав групу українських дітей, що перебувала на відпочинку в Естонії.

Фото: Maksym Kononenko / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-