Посол зустрівся представниками кримськотатарської громади в Нідерландах

Посол зустрівся представниками кримськотатарської громади в Нідерландах

Фото
Укрінформ
Посол України Олександр Карасевич 9 серпня, у Міжнародний день корінних народів, провів зустріч із представниками кримськотатарської громади в Нідерландах.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Нідерландах.

За повідомленням, під час зустрічі було обговорено низку питань щодо діяльності громади, а також проведення культурних та мистецьких заходів, спрямованих на збереження самобутності та ідентичності кримських татар.

Окремо пан посол поінформував про комплексну роботу, що наразі здійснюється під координацією Глави держави, щодо змістовного наповнення політики повернення та реінтеграції Криму.

Обговорили також відповідні політичні ініціативи щодо деокупації півострова й активну роль Нідерландів у цьому процесі.

«Кримськотатарська громада – невід’ємна частина української громади. Важливо, що вона є згуртованою та готова і надалі активно працювати разом з усіма українцями Нідерландів заради наближення нашої Перемоги!», – наголосили у диппредставництві.

Нагадаємо, у Стамбулі (Туреччина) вперше відзначили Міжнародний день корінних народів. У заходах взяли участь представники громад корінних народів Україні, які нині представляють українську діаспору в Туреччині.

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of the Netherlands / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-