У Будапешті відкрили виставку, присвячену українським жінкам в умовах війни

У Будапешті відкрили виставку, присвячену українським жінкам в умовах війни

Фото
Укрінформ
У Будапешті 9 серпня відбулося відкриття фотовиставки авторства української фотохудожниці Людмили Азарової та психологині Лариси Пиляєвої під назвою «It’s me», присвяченої українським жінкам в умовах воєнної агресії РФ.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Угорщині.

У відкритті експозиції взяли участь тимчасовий повірений у справах України в Угорщині Іштван Балог, заступник мера м.Будапешт Габор Керпель-Фроніус, мер ІІІ району м.Будапешт доктор Ласло Кіш і кінопродюсерка Агнеш Патакі.

У своїй промові Іштван Балог відзначив силу та незламність українських жінок, які в умовах війни не лише продовжують будувати сім'ї, виховувати дітей, працювати, а й нерідко боронять Україну на фронті від російського агресора.

Тимчасовий повірений також розповів про численні воєнні злочини, які скоює Росія проти українців, у тому числі й проти жінок.

Крім того, присутні мали можливість послухати відомі українські пісні у виконанні української співачки Вікторії Колосової.

Посольство висловило щиру подяку галереї Ersenyös Galéria, мерії ІІІ району м.Будапешт (Обуда) та міжнародній громадській організації «Carpathian Platform» за організацію та проведення заходу, а мерії Будапешта – за підтримку.

Виставку можна відвідати до 28 серпня в Ersenyös Galéria за адресою: 1033 Budapest, Fő tér 2.

Нагадаємо, у Болгарії відбулася фотовиставка про героїчну боротьбу українського народу, а також жахливі наслідки війни Росії проти України.

Фото: Embassy of Ukraine in Hungary / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-