У Гамбурзі впродовж липня триватиме фотовиставка про життя у метро Києва під час бомбардувань

У Гамбурзі впродовж липня триватиме фотовиставка про життя у метро Києва під час бомбардувань

Укрінформ
У німецькому Гамбурзі 12 липня о 10:30 за місцевим часом у переході центральної станції метро U-Bahn Rathaus відбудеться урочисте відкриття виставки «Next Station Ukraine», яка демонструватиме фотографії та плакати про життя у Київському метрополітені під час російських бомбардувань.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Гамбурзі.

Виставка ініційована медійною неурядовою організацією n-Ost і підтримана компанією Ströer Media Brands та Міністерством закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt. Виставка займатиме всі наявні площі як на зупинці метро Rathaus, так і тунелю, що веде до вулиці Jungfernstieg – Rathaustunnel, Übergang zum Jungfernstieg.

Головний меседж акції, за задумом організаторів такий: «Поки ми чекаємо метро в Німеччині та цілком нормально пересуваємося місцевим громадським транспортом, світ в Україні, як відомо, виглядає зовсім інакше. Люди використовують станції метро, ​​щоб захиститися від нападів. Фотовиставка має на меті дати мешканцям Гамбурга фотографічне уявлення про воєнну ситуацію в Києві та за його межами».

У відкритті візьмуть участь Сенатор з питань культури Гамбурга др. Брозда, СЕО компанії Ströer пан Штотц, ініціатори ідеї та Генеральний консул України у Гамбурзі пані Ірина Тибінка.

Експозиція триватиме протягом липня. Раніше схожі фотовиставки уже проводилися у Берліні та Празі.

Нагадаємо, у Вюртемберзькій бібліотеці − найбільшій бібліотеці Німеччини, що знаходиться в Штутґарті, столиці федеральної землі Баден-Вюртемберг, відбулася виставка плакатів «Народжені в Україні» від студентів Харківської державної академії дизайну і мистецтв.

Фото від n-Ost

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-