Свято останнього дзвоника відбулося в українській школі «Дивосвіт» в Абу-Дабі

Свято останнього дзвоника відбулося в українській школі «Дивосвіт» в Абу-Дабі

Фото, відео
Укрінформ
Українська школа «Дивосвіт» в Абу-Дабі (ОАЕ) з нагоди закінчення цього навчального року провела Свято останнього дзвоника.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила вчителька, адміністраторка фейсбук-сторінки школи «Дивосвіт» Юлія Біленко.

«Відбувся традиційний «Останній дзвоник», на якому все дихало Україною – сильною, вільною, незалежною, співучою, неймовірно красивою… наш улюблений Театр у домі молоді Youth Hub or Abu Dhabi Creative Hub will вкотре перетворився на острівець «України в пустелі», – написала вона.

За словами пані Біленко, запрошені гості, батьки та випадкові відвідувачі, які попросилися відвідати свято, надихнулися «неймовірними декораціями, мальовничими краєвидами з екранів, костюмами, народними та сучасними танцями, жартівливими постановками, дебютним виступом музичного ансамблю школи».

«І кожний учень забрав з собою «маленьку Україну», щоб вдома символічно та, своїми руками скласти магнітну мапу – адже Україна належить дітям. Навіть традиційний святковий торт цього року ми назвали «Фортеця Бахмут», – написала вона.

Пані Біленко подякувала всім гостям свята, зокрема Віталію Федяніну – представнику Посольства України в ОАЕ, Маріані Євсюковій – співзасновниці та координаторці громадського проєкту Українська жіноча ініціатива в ОАЕ, священнику УГКЦ Любомиру Филипчаку, а також викладачам музики Андрію Опанащуку та Лілії Дациній.

Нагадаємо, українські школи в Об'єднаних Арабських Еміратах «Дивосвіт» та «Софія» провели для дітей майстер-класи з писанкарства.

Фото: Julia Bilenko / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-