Посол в Естонії відвідала фестиваль «Квіти України – 2023»

Посол в Естонії відвідала фестиваль «Квіти України – 2023»

Фото
Укрінформ
Посол України Мар’яна Беца відвідала Міжнародний фестиваль дитячої і юнацької творчості «Квіти України – 2023», який відбувся у Таллінні за організації Асоціації українських організацій в Естонії.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Естонії.

За повідомленням, у вітальній промові пані посол наголосила на важливості захисту українських дітей. Їхнє право на безпеку, освіту, здоров’я та свободу щодня під прямою фізичною загрозою з боку російського агресора. Жодна дитина не має зростати під звуки вибухів. Ми маємо зробити все можливе для захисту наших дітей.

Також Мар’яна Беца наголосила на важливості збереження і примноження культурного надбання українців в Естонії.

Вона подякувала організаторам Фестивалю за його чудове проведення і закликала молодь бути активними та креативними членами української громади Естонії.

Крім того, посол України вручила Голові Асоціації українських організацій в Естонії Володимиру Паламарю і завучу недільної школи «Надія» (м.Таллінн) Аллі Інно-Якименко грамоти за вагомий внесок у розвиток творчості українських дітей в Естонії.

Зауважимо, що Міжнародний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Квіти України 2023» проводиться з 2001 року Асоціацією українських організацій в Естонії та Спілкою української молоді в Естонії за підтримки Міністерства Культури Естонії та Посольства України в Естонській Республіці.

Участь у фестивалі беруть дитячі та молодіжні хори, вокальні, інструментальні та хореографічні ансамблі, студії, школи, солісти естрадного, класичного та народного співу віком до 21 року.

Як повідомляв Укрінформ, Україну вперше представили на святкуванні Дня Європи в центрі Таллінна.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-