В ОАЕ відбувся футбольний матч між українськими школами «Софія» та «Дивосвіт»

В ОАЕ відбувся футбольний матч між українськими школами «Софія» та «Дивосвіт»

Фото, відео
Укрінформ
В ОАЕ відбувся футбольний матч між українськими школами «Софія» (Дубай) та школою «Дивосвіт» (Абу-Дабі) за участю українських зірок футболу Сергія Реброва, Андрія Ярмоленка та Михайла Соколовського.

Як передає Укрінформ, про це повідомило видання «Емірати Сьогодні».

Третій секретар Посольства України в ОАЕ Віталій Федянін зазначив, що ця подія стала справжнім святом українського футболу в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Арбітром матчу був головний тренер дитячої футбольної академії Dynamo Dubai Денис Соколовський.

У напруженому матчі перемогу з рахунком 5:4 перемогу здобула школа «Софія».

Після поєдинку гравці обох команд отримали медалі та грамоти з підписами зірок футболу.

Також Сергій Ребров, Андрій Ярмоленко та Денис Соколовський відзначили подарунками гравців з обох команд, які найкраще проявили себе під час матчу: Максима Малого та Абдаллу Атаба з команди Абу-Дабі, Нікіту Реброва, Тімура Федулова та Антуана Гітарда з команди Дубаю.

Своїми враженнями про дитячий поєдинок поділився Андрій Ярмоленко.

Денис Соколовський розповів, що був радий виступити арбітром цього дружнього поєдинку між українськими школами в ОАЕ

«Також приємною та несподіваною була зустріч на аравійській землі двох колишніх гравців «Шахтаря» – мого тата, Михайла Соколовського, який грав у 70-80 роки, та Сергія Реброва, який починав кар’єру в Шахтарі у 90-ті роки», – сказав він.

Денис зазначив, що обидві команди дуже гарно грали та намагалися виявити свої найкращі здібності.

«Видно, що діти були заряджені на гру. "Софія" цього разу виявилася трохи сильнішою насамперед за рахунок індивідуальної майстерності нападників – Нікіти Реброва та Антуана Гітарда, а команда "Дивосвіт" була сильною завдяки командним діям гравців. Підтримую ідею школи «Дивосвіт» провести восени матч-реванш», – зазначив Денис Соколовський.

Враженнями від матчу тренер команди школи «Дивосвіт» Стоянич Якимовські з Македонії.

«Передусім дякуємо команді «Софія» за прекрасну організацію та фантастичний матч. Для дітей це була можливість зустрітися з такими суперзірками як Ребров та Ярмоленко, що дало їм натхнення для подальшого розвитку. На жаль, ми програли матч, але я пишаюся нашою командою 6-11-річних гравців, бо кожен доклав максимум зусиль, щоб виграти. Ми ще більше сфокусуємося на розвитку, будемо тренуватися ще більше, і сподіваємося досягнути кращих результатів наступного разу», – сказав він.

Директорка «Дивосвіту» Тетяна Атаб зазначила, що цим заходом учасники вкотре довели, що Україна перемагає, як і було написано на святковому торті від BakeMart, який нюні футболісти із задоволенням скуштували після нашого товариського матчу.

Нагадаємо, торік відбулася зустріч Сергія Реброва з учнями українських шкіл «Дивосвіт» і «Софія».

Фото: «Емірати Сьогодні», українська школа в ОАЕ «Софія»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-