Нацполіція та парамедики подякували українській діаспорі за підтримку

Нацполіція та парамедики подякували українській діаспорі за підтримку

Відео
Укрінформ
Національна поліція та парамедики з Донеччини записали відеоподяку Світовому конгресу українців та соціальному підприємству Saint Javelin за надання матеріалів тактичної медицини в рамках ініціативи СКУ Unite with Ukraine.

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив на своєму сайті.

«Ці матеріали «рятують життя жителів Бахмутського району та міста Костянтинівка. Дякую тобі!», – розповідають поліцейські та медики на відео, де зображені реальні епізоди рятувальних робіт.

У СКУ повідомили, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну СКУ та Saint Javelin підтримують роботу цих відважних жінок і чоловіків, постачаючи життєво важливе тактичне медобладнання, як-от турнікети, ізраїльські бандажі, наклейки для пневмотораксу, ноші, назофарингеальні комплекти, індивідуальні аптечки IFAK, укомплектовані підсумки парамедика, термоковдри та багато іншого.

Зауважується, що ця допомога, що рятує життя, є можливою завдяки пожертвам благодійників.

«Війна не закінчилася. Продовжуйте підтримувати українських захисників! Ваші пожертви рятують життя», – наголосили в Конгресі.

Нагадаємо, на початку квітня Світовий конгрес українців закликав долучитися до збору Великодніх кошиків порятунку на передову.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-