Голова МЗС Словенії відвідала вихованців евакуйованого з України будинку дитини

Голова МЗС Словенії відвідала вихованців евакуйованого з України будинку дитини

Фото
Укрінформ
Міністр закордонних та європейських справ Республіки Словенія Таня Файон відвідала вихованців Луганського будинку дитини, який евакуювали до Словенії з Сєвєродонецька після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Словенія.

За повідомленням, міністр Т. Файон поспілкувалась з дітьми та співробітниками установи, дізналась про поточні потреби евакуйованої малечі та медичного персоналу, наголосила на триваючій підтримці України з боку Уряду Словенії.

Читайте також: У Любляні українці зустріли учасника марафону «Україна – це серце і центр Європи»

«Малюки отримали солодкі та корисні подарунки від пані Міністра, а у відповідь подарували малюнки зі своїм дитячим поглядом на українсько-словенську дружбу», – розповіли у диппредставництві.

Також під час візиту було проведено робочу зустріч за участю Міністра Т.Файон, дипломатів Посольства України, Служби цивільного захисту Словенії та місцевої влади спільноти Постойна, під час якої було обговорено подальші шляхи надання допомоги Україні з боку Словенії на гуманітарному напрямку.

Нагадаємо, у Любляні, у концертному залі загальноосвітньої школи імені Мартіна Крпана, відкрили українську суботню школу.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Slovenia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-