Українці проведуть акцію у Чикаго до річниці повномасштабного вторгнення росії

Українці проведуть акцію у Чикаго до річниці повномасштабного вторгнення росії

Укрінформ
У Чикаго (США) 24 лютого українська громада проведе акцію до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну, під час якої продемонструють 365 промовистих плакатів із подіями кожного дня від початку війни.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці події у Фейсбуці.

«24 лютого о 18:30 ми зустрінемося тут, на площі храму Святих Володимира й Ольги, в самому серці української околиці, де ми зібралися з вами в ці дні рік тому. Зберімося разом і розповімо всьому світу про нашу щоденну боротьбу за свободу. День за днем. Ми матимемо 365 таких промовистих плакатів із подіями кожного дня повномасштабного вторгнення, яке ми пережили», – йдеться в анонсі.

За повідомленням, цей календар розтягнеться на кілька кварталів, щоб показати всю велич цього переломного для українців і всього світу року.

«Запрошуємо вас також принести плакат із днем нашої боротьби, який став для вас найважливішим, а також із закликом, який ви хочете донести до світу. Покажіть або розкажіть усім журналістам, запрошеним гостям і жителям США свою історію, історію України. Кожен із нас тепер є голосом України у світі», – закликали організатори.

Після мітингу його часники зберуться у Свято-Миколаївському соборі, щоб пом'янути всіх, хто віддав своє життя за свободу України та всіх невинних жертв цієї війни.

Організатори події: KLYCH/Клич, Ukrainian Congress Committee of America, Illinois Division і Генеральне консульство України в Чикаго.

Деталі про акцію у Чикаго до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну доступні за посиланням.

Нагадаємо, масовий мітинг з нагоди річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну також відбудеться у Вашингтоні.

Фото: Consulate General of Ukraine in Chicago / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-