Міністр оборони Бельгії відвідала українських захисників у військовому госпіталі

Міністр оборони Бельгії відвідала українських захисників у військовому госпіталі

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Бельгії Людівін Дедондер відвідала українських захисників у військовому госпіталі імені королеви Астрід у Брюсселі.

Як передає Укрінформ, про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Я зустрілася з чотирма українськими солдатами, які зараз перебувають на лікуванні у військовому госпіталі імені королеви Астрід у Недер-овер-Хембек. Я також поспілкувалася з їхніми сім'ями і висловив їм свою глибоку солідарність», – ідеться в дописі. 

Посольство України в Бельгії подякувало пані Людівін Дедондер за відвідування українських захисників у військовому госпіталі та підтримку України у протистоянні російському агресору, а також Міністерству оборони Бельгії за всю надану Україні допомогу.

Окремі слова вдячності висловлені лікарям і всьому персоналу госпіталю за лікування і реабілітацію українських військових, кожен з яких відчуває щиру щоденну турботу і підтримку.

Посольство побажало захисникам України швидкого одужання. «Пишаємось вами! Ви – наші Герої! Ви бороните Україну та всю Європу від російського окупанта та терориста! Слава Україні! Героям слава!», – наголосили у диппредставництві.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Бельгії Александер Де Кроо разом із дружиною та синами відвідав Українську школу імені Ярослава Мудрого в Брюсселі та привітав її керівництво, вчителів та дітей з Різдвом Христовим.

Фото: Ludivine Dedonder / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-