Прем’єр-міністр Бельгії разом з сім’єю відвідав українську школу у Брюсселі

Прем’єр-міністр Бельгії разом з сім’єю відвідав українську школу у Брюсселі

Фото, відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр Бельгії Александер Де Кроо разом із дружиною та синами відвідав Українську школу імені Ярослава Мудрого в Брюсселі та привітав її керівництво, вчителів та дітей з Різдвом Христовим.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Бельгії.

«Це була надзвичайно тепла, сімейна зустріч, під час якої дітки заспівали найвідоміші українські колядки. Також діти подарували Прем’єру булаву-символ влади! Керівництво школи, вчителі та діти були надзвичайно раді та горді вітати Прем’єра разом із його сім’єю в школі! Це була незабутня зустріч!», – йдеться в дописі.

Тимчасова повірена України в Бельгії Наталія Аношина висловила щиру вдячність прем’єр-міністру та його сім’ї за те, що завітали до Української школи, привітали із Різдвом і поспілкувались із дітьми.

«Це була велика честь! Особливі слова вдячності пану Де Кроо за підтримку України та всю практичну допомогу нашій державі!», – наголосила Аношина.

Посольство подякувало директору школи отцю Олегу Зимаку, завучу пані Андріані Семенченко, усім вчителям та дітям школи за гостинність. Особлива вдячність висловлена найменшим діткам, які старалися якнайкраще виступити та заспівати колядки для сім’ї прем’єр-міністра Бельгії.

Як повідомляв Укрінформ, королева Бельгії Матильда та Перша леді Литви Діана Наусєдєнє відвідали українське серце Литви – Український центр (Ukrainos centras) для вимушених переселенців у Вільнюсі. 

Фото: Embassy of Ukraine in the Kingdom of Belgium / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-