Світовий конгрес українців отримав почесну відзнаку Президента Зеленського

Світовий конгрес українців отримав почесну відзнаку Президента Зеленського

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) отримав почесну відзнаку від фандрейзингової платформи UNITED24 Президента Володимира Зеленського як один з найбільших жертводавців 2022 року.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

«Дякую Світовому конгресу українців за підтримку України у вирішальну мить. Ця відзнака створена з бахмутівської солі та кримського ракушняка, що символізують українську незламність та віру у велику перемогу», – йдеться у тексті нагороди за підпису Володимира Зеленського.

Президент СКУ Павло Ґрод прийняв нагороду від імені світової української спільноти та друзів України, відзначивши надзвичайну підтримку та щедрість жертводавців, прихильників і волонтерів, чия відданість майбутньому України є непохитною.

Читайте також: Світовий конгрес українців опублікував списки держав, які підтримали Україну 2022 року

«Перемога України – це наша спільна справа. Як і всі попередні покоління, ми будемо захищати наш народ і нашу Батьківщину, аж доки не переможемо та не звільнимо від російської окупації і репресій всіх українців та всі українські території. Перемога України настане лише за умови відновлення її міжнародно визнаних кордонів. Кампанія СКУ UniteWithUkraine.com продовжуватиме збирати кошти та надавати необхідну підтримку захисникам України, аж поки ми не здобудемо перемогу в нашій Великій війні за незалежність», – зазначив Президент СКУ Павло Ґрод.

У СКУ нагадали, що у липні 2022 року у співпраці з Генштабом ЗСУ, Міністерством цифрової трансформації України та фандрейзинговою платформою Президента України UNITED24 Світовий конгрес українців (СКУ) офіційно став партнером проєкту «Армія дронів», спрямованого на посилення боєздатності та збереження тисяч життів українських захисників (u24.gov.ua).

Лише за один місяць – на честь Дня Незалежності України, СКУ зібрав 600 тисяч доларів США на закупівлю дронів та супутнього обладнання і став другим найбільшим жертводавцем «Армії Дронів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-