За сприяння діаспори з Аргентини відправили десяту партію гумдопомоги для України

За сприяння діаспори з Аргентини відправили десяту партію гумдопомоги для України

Фото, відео
Укрінформ
За активних зусиль української діаспори в Аргентині та сприяння Посольства України з Буенос-Айреса до Варшави відправилася вже десята партія гуманітарної допомоги для України, яка складається з 15 т продуктів харчування, медикаментів і теплих аксесуарів для зимового одягу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Аргентинській Республіці.

Цю гумдопомогу спрямують для задоволення нагальних потреб людей з регіонів, постраждалих від широкомасштабної збройної агресії росії проти Української держави.

Посольство висловило слова подяки Аргентинському агентству міжнародного співробітництва та гуманітарної допомоги «Білі шоломи» Міністерства закордонних справ, міжнародної торгівлі та віросповідань Аргентини, митним органам міжнародного аеропорту «Есейса», Центральній Українській Репрезентації в Аргентині, Українському товариству культури «Просвіта», а також місцевим підприємствам, установам, організаціям та громадянам за солідарність і вкрай важливу допомогу українському народові.

У контексті відправлення 10-ї партії окремо відзначено всі українські товариства, що входять до Центральної української репрезентації в Аргентині та завдяки зусиллям яких було сформовано цей важливий для України вантаж гуманітарної допомоги.

«Ще раз дякуємо тим компаніям і організаціям, які вже взяли участь і тим, які продовжують допомагати українському народові, зокрема неурядовій організації «Solidaire» і особисто її президенту пану Енріке Піньєйро – за логістичну підтримку і транспортування гуманітарної допомоги, фармацевтичному підприємству Laboratorios Monserrat y Eclair S.A. – за чергові медикаменти власного виробництва, а компанії Rolls SRL – за надані теплі аксесуари для зимового одягу», – подякували у диппредставництві.

Посольство нагадало, що протягом березня-жовтня 2022 року Аргентинським агентством міжнародного співробітництва та гуманітарної допомоги – «Білі шоломи», за активної участі української діаспори, місцевих громадян, підприємств та організацій, відправлено вже 10 партій гуманітарної допомоги для України, загальною вагою 98,5 т (в основному, продукти харчування довготривалого вжитку, медикаменти та витратні матеріали, засоби особистої гігієни та одяг).

Нагадаємо, у вересні з Аргентини до Варшави прибув 9-й вантаж гуманітарної допомоги для України.

Фото: Юрій Данилишин / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-