Новий навчальний рік розпочався в Українській школі в Абу-Дабі «Дивосвіт»

Новий навчальний рік розпочався в Українській школі в Абу-Дабі «Дивосвіт»

Фото, відео
Укрінформ
В Українській школі «Дивосвіт» в Абу-Дабі (ОАЕ), яка цього року працює на території центру Youth hub, відбулося урочисте відкриття нового навчального року.

Як передає Укрінформ, про це пише видання «Емірати Сьогодні».

За повідомленням, під час урочистого відкриття до учнів, учителів і батьків звернувся Надзвичайний і Повноважний Посол України в ОАЕ Дмитро Сенік, який побажав усім успішного навчального року. А учні школи разом зі своїми викладачами музики й хореографії продемонстрували гостям заходу свої численні таланти.

Читайте також: Представниці діаспори в ОАЕ зустрілися з послом України

Директорка школи Тетяна Атаб подякувала усім працівникам Youth hub в Абу-Дабі за співробітництво, сердечне ставлення до української школи та підтримку українців. Також вона висловила вдячність організаційному комітету школи за самовіддану працю й підтримку одне одного понад три роки поспіль.

Мама учня школи й активістка української громади Юлія Біленко розповіла, що її син відвідує школу три з половиною роки, із самого початку її заснування.

«Школа «Дивосвіт» для нас як маленька родина. Так чудово бачити, як діти виявляють свою любов до України, знають її гімн, державні символи, культуру, і з гордістю розповідають про це іншим», – сказала вона.

Читайте також: Українська жіноча ініціатива в ОАЕ започатковує низку нових заходів

Також своїми враженнями поділилася мама учениці й співзасновниця Української жіночої ініціативи в ОАЕ Маріана Євсюкова.  

«Моїй доньці зараз трохи більше трьох з половиною років (вона фактично ровесниця школи). І ми дуже довго чекали на цей момент. Не тільки я, навіть мій чоловік іспанець цікавився, коли ж наша дитина зможе піти до української школи, адже це неймовірна можливість вивчати мову, традиції, спілкуватися з українськими дітьми», – розповіла вона.

Як повідомляв Укрінформ, у вересні відбулося урочисте відкриття нового навчального року в Українській школі в ОАЕ «Софія» – понад 70 учнів школи приїхали на захід до французького центру Alliance Française, на території якого цього року школа зможе проводити заняття.

Фото: Фото: Поліна Леанович / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-