В Американському куточку в Бухаресті пройшла виставка плакатів часів війни з України

В Американському куточку в Бухаресті пройшла виставка плакатів часів війни з України

Укрінформ
Посольство Сполучених Штатів в Румунії провело виставку плакатів часів війни з України в Американському куточку у Бухаресті.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство США в Україні.

«Щоб вшанувати український опір російській агресії, наші колеги з Посольства США в Бухаресті разом із представниками Посольства США в Бухаресті, Посольства України в Румунії та Уряду Румунії відкрили виставку плакатів часів війни в Американському куточку», – зазначило американське представництво.

За повідомленням, виставка організована у партнерстві з Українським домом у Києві та клубом ілюстраторів Pictoric (Україна). Вона тривала протягом двох тижнів, привертаючи увагу румунських студентів і молоді до російської жорстокої війни та насильства, і вшановуючи хоробрість і стійкість українського народу.

Як зазначив голова Відділу преси, освіти та культури Тім Герхардсон, мистецтво є надзвичайним способом опору, і ці разючі образи без слів розповідають про складний спектр емоцій.

Як повідомлялося, представники Галацької філії Союзу українців Румунії (СУР) розпочали інтеграційну діяльність українських дітей у румунські дитячі громади, організувавши спільну зустріч-відпочинок, щоб діти-біженці та їхні батьки якомога легше пережили травму втрат.

Фото: U.S. Embassy Kyiv Ukraine / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-