Відомий британський гурт виставив на продаж журнал із фото з довоєнного Києва

Відомий британський гурт виставив на продаж журнал із фото з довоєнного Києва

Укрінформ
Відомий британський гурт Florence + The Machine виставив на продаж невеликий фотожурнал Lace Monsters Zine «A fairytale in four dreams», що містить кадри зі зйомок кліпу в Києві до повномасштабного вторгнення рф.

Як передає Укрінформ, про це гурт Florence + The Machine повідомив у Instagram.

Усі фотографії зробив продюсер Гілберт Трехо в українській столиці у листопаді 2021 року під час зйомок кліпів з альбому Dance Fever. Дизайн журналу розробила студія Thunderwing. На кадрах можна впізнати Київський крематорій та корпус Київського національного університету імені Тараса Шевченка.  

Режисеркою кліпів Florence + The Machine стала Отем де Уайлд. Вона знімала три кліпи гурту на композиції з альбому Dance Fever, і всі три – в Україні. Зйомками займалася київська студія Radioaktive Film.

Усі зібрані гроші від продажу Lace Monsters Zine «A fairytale in four dreams» артисти передадуть до українського благодійного фонду Future for Ukraine, який надає гуманітарну та медичну допомогу медичним закладам, пораненим внаслідок бойових дій і дітям, які постраждали від війни.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. 

Фото: florenceandthemachine / Instagram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-