У Польщі діаспора запросила на «Люблінські читання»

У Польщі діаспора запросила на «Люблінські читання»

Укрінформ
Українське товариство запросило на чергові «Люблінські читання», що відбудуться 15 травня у Православній Парафії свт. Петра Могили в Любліні та будуть присвячені важливій постаті історії Українського Православ’я в Польщі – особистості архиєпископа Перемиського і Новосанчівського Адама.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці події.

«Цього разу голова Українського Товариства д-р Григорій Купріянович говоритиме про життєвий шлях архиєпископа Перемиського і Новосанчівського Адама: «Син Лемковини, православний ієрарх, український патріот», – ідеться в дописі.

Також під час зустрічі відбудеться презентація виданої минулого року книжки «Нехай буде воля Твоя, Господи. Духовний заповіт Архиєпископа Перемиського і Новосанчівського Адама», переклад та редакція Григорія Купріяновича, Люблин-Сянік 2021.

Зауважується, що кожен з учасників презентації дістане безкоштовно примірник книжки.

3устріч відбудеться у неділю близько 11.00

Лекція відбудеться під час зустрічі при чаю після Літургії (початок о 9.00) у парафіяльній церкві Православної Парафії свт. Петра (Могили) в Люблині (ul. Dolińskiego 1)

Організатори: Українське Товариство, Православна Парафія свт. Петра (Могили) в Люблині. Подія реалізована завдяки дотації Міністра внутрішніх справ і адміністрації РП.

Нагадаємо, у Провідну неділю біля могил воїнів армії Української Народної Республіки на православному кладовищі при вул. Липовій в Любліні за українською традицією була відслужена коротка пасхальна панахида.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-