Дещиця та відомі українці привітали поляків з католицьким Великоднем

Дещиця та відомі українці привітали поляків з католицьким Великоднем

Відео
Укрінформ
Посол України в Польщі Андрій Дещиця, а також відомі українські артисти, журналісти та громадські діячі привітали польською мовою усіх поляків з католицьким Великоднем.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Посольство України в РП.

“У цьому році у Польщі Великодні свята разом з поляками святкуватимуть багато українців. Від їхнього імені та від себе хочу побажати усім спокійних та родинних свят, а також звернутися до своїх земляків: пізнайте Великодні традиції та культуру Польщі та приєднайтеся до спільного Великоднього столу з нашими традиціями. Христос Воскрес!” - йдеться у відеозверненні українського дипломата.

Своєю чергою, відомі українці, зокрема співачки Катерина Павленко (Go_A), Юлія Саніна (Hardkiss), Надя Дорофєєва та багато інших, у відеозверненні побажали польською мовою, щоб цьогорічні Великодні свята принесли польським сім’ям “родинне тепло і добре самопочуття”.

“Дуже дякуємо усім полякам за підтримку українців. Ми ніколи не забудемо вашу зичливість і гостинність. Дякуюємо за вашу допомогу, за підтримку українців у цей складний для України час, за братерський прийом і за те, що ви з нами. Бажаємо, щоб Великодні свята принесли вашим родинам тепло і добре самопочуття. І бажаємо родинних і радісних Великодніх свят”, - йдеться у спільному зверненні українців.

Як відомо, від початку збройної агресії рф проти України до Польщі приїхали 2,8 млн громадян України.

Нагадаємо, українська громада міста Кошалін, що в північно-західній частині Польщі, зібралася у центрі біля ратуші, після чого під українськими прапорами вирушила на прибирання довколишніх парків.

Юрій Банахевич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-