Перший дзвоник пролунав у Пункті вивчення української мови у Гданську

Перший дзвоник пролунав у Пункті вивчення української мови у Гданську

Фото
Укрінформ
У міжшкільному Пункті навчання української мови, культури і релігії у Гданську днями урочисто відзначили початок навчання.

Про це у четвер повідомляє пресслужба Консульства України в Гданську.

«8 вересня 2019 року у міжшкільному Пункті навчання української мови, культури і релігії у Гданську відбулось урочисте відкриття нового навчального року – Свято Першого дзвоника», - йдеться у повідомленні.

 Директор СШ №57, на базі якої діє пункт, Анна Лістевнік зазначила зростання кількості дітей з України, які вступають до закладу. Вона повідомила, що восени на базі школи пройде міжнародна конференція керівників шкіл з Гданська, Львова і Одеси, на якій педагоги обміняються досвідом навчання дітей-іноземців.

Консул України в Гданську Лев Захарчишин, у свою чергу, подякував керівництву школи №57 за турботу і підтримку діяльності Пункту навчання української мови та також привітав батьків і учнів з новим навчальним роком. Він наголосви, що саме відповідальна позиція батьків і праця учнів є запорукою збереження власної ідентичності у величезному морі різнорідності.

Нагадується, що з 2019 року на базі пункту почали діяти вокальна студія «Мелодика» під керівництвом луганчанки Ганни Текучевої та дитяча танцювальна група під керівництвом хореографа з Львівщини Тані Василишин.

Після привітань відбувся концерт, який підготували учні Пункту навчання української мови.

Фото: Szkoła Podstawowa nr 57 im. gen. Władysława Andersa w Gdańsku

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-