На «Пінакотеці» у Вірменії представлять творчість українських митців

На «Пінакотеці» у Вірменії представлять творчість українських митців

Укрінформ
Виставка «Пінакотека», що відкривається сьогодні у Вірменії, представить, зокрема, роботи українських художників.

Про це йдеться на сторінці Посольства України у Вірменії у Facebook.

«2 вересня 2019 року у виставковому залі Спілки Архітекторів Вірменії відбудеться відкриття нової експозиції «Пінакотека». Це четверта виставка довгострокового авторського проекту 'PINAX. ARM - UA', ініціатором якого є Астер Манукян. Концептуальна основа 'PINAX. ARM - UA' - зміцнення культурних зв'язків, які здавна існують між Україною та Вірменією», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, експозицію складають 45 творів живопису і скульптори, самостійно відібраних авторами для участі в проекті. Організатори та експоненти щиро вірять в те, що роботи не залишать байдужими ані досвідчених мистецтвами фахівців, ані представників широкої глядацької аудиторії.

На виставці, зокрема, представлені роботи таких авторів: Людмили Горбатенко (Харків, Україна); Гаяне Арушанян (Київ, Україна); Самвела Будагяна (Єреван, Вірменія); Армена Саргсяна (Єреван, Вірменія); Аветиса Хачатряна (Єреван, Вірменія).

Організатором виставки, яка відкриється о 17:00 і триватиме до 12 вересня, стала громадська організація «Об'єднання митців-вірмен України».

Проект реалізується за підтримки Посольства України у Вірменії і Департаменту культури Харківської міської ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-