Warner Bros. анонсувала п’яту частину «Матриці»

Warner Bros. анонсувала п’яту частину «Матриці»

Укрінформ
Кінокомпанія Warner Bros. анонсувала вихід п’ятої частини фільму «Матриця», режисером якого буде сценарист «Марсіянина» Дрю Годдард.

Про це повідомляє The Variety, передає Укрінформ.

Це перший фільм франшизи, режисерами якого не будуть Лана і Ліллі Вачовскі.

Годдард також виступить як продюсер, а Лана Вачовскі стане виконавча продюсерка фільму.

Наразі невідомо, чи повернуться до виконання головних ролей Кіану Рівз та Кері-Енн Мосс, які грали Нео та Трініті у попередніх частинах «Матриці».

Подробиці сюжету п’ятої частини франшизи не розголошуються, однак президент студії Warner Bros. Джессі Ерман розповів, що історія просунеться у світ фентезі, не віддаляючись від основи, яка зробила серію успішною.

«Дрю прийшов до Warner Bros. із новою ідеєю, яка, як усі ми віримо, стане неймовірним способом продовження світу «Матриці», вшановуючи те, що Лана та Ліллі почали понад 25 років тому, і пропонуючи унікальний погляд», - зазначив Ерман.

Читайте також: У Netflix розглядають можливість створення чотирисерійного фільму «Довбуш» - режисер

Перший фільм «Матриця» вийшов на екрани у 1999 році і вважається одним із найвпливовіших науково-фантастичних фільмів усіх часів.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці березня продюсер франшизи «Пірати Карибського моря» Джеррі Брукгаймер заявив про плани випустити шосту серію без Джонні Деппа у головній ролі.

Фільм «Матриця: Воскресіння» 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-