Нова серія «Піратів Карибського моря» вийде без Джонні Деппа

Нова серія «Піратів Карибського моря» вийде без Джонні Деппа

Укрінформ
Продюсер франшизи «Пірати Карибського моря» Джеррі Брукгаймер заявив про плани випустити шосту серію без Джонні Деппа в головній ролі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Euronews Culture.

Відповідну заяву Брукгаймер зробив під час інтерв’ю ComicBook.com, зазначивши, що не покладається на повернення у шосту частину фільмів Деппа, який грав головного героя – капітана Джека Горобця.

У 2022 році він вже підтверджував, що Депп не братиме участь у зйомках шостого фільму про піратів.

Остання частина фільму «Помста Салазара» вийшла в прокат у 2017 році. Проте з’являлися плани і щодо випуску наступних серій.

Зокрема у 2020 році повідомлялося про роботу над створенням одразу двох фільмів за спільним сценарієм Крейга Мазіна і Теда Елліота, а також окремим сценарієм Крістіни Ходсон. Однак у 2022 році акторка Марго Роббі, яка мала зіграти головну роль у «Піратах» замість Джонні Деппа, заявила, що сценарій за її участі відкинуто, а Брукгаймер віддав перевагу сценарію Мазіна та Елліота.

Читайте також: Джонні Депп приїхав до Італії знімати свій новий фільм

Після виходу п’ятої частини Депп був втягнутий у судову тяганину із колишньою дружиною Ембер Герд у справі про домашнє насильство. Попри те, що у США Депп виграв судовий процес, він програв аналогічний позов у Великій Британії, що ускладнило продовження його акторської діяльності.

Як повідомлялося, у червні 2022 року судова тяганина між актором Джонні Деппом та його колишньою дружиною Ембер Герд завершилася перемогою актора.

Фото: Euronews Culturе

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-