Київський ТЮГ готує виставу та концерт до дня народження Шевченка

Київський ТЮГ готує виставу та концерт до дня народження Шевченка

Укрінформ
Київський академічний театр юного глядача на Липках до дня народження Тараса Шевченка готує поетичний вечір «Вусата зустріч» на мікросцені й концерт «Тарас співає» - на камерній сцені.

Про це повідомили Укрінформу у театрі.

«Найкращий спосіб відсвяткувати день народження великого Тараса - відвідати зухвалу, відверту поетичну виставу, яка розповість про справжній характер Шевченка. Часом він примушуватиме вас посміхнутись, іноді стривожить душевний спокій, а можливо, ви відчуєте злість чи зневагу. Межі таланту і ясновидства письменника важко окреслити: деякі рядки видаються написаними вчора», - так розповіли у ТЮГу про поетичний вечір «Вусата зустріч», що відбудеться 9 березня.

Як зазначили в театрі, на концерті «Тарас співає» 9 березня глядачі почують вражаючу пісню на слова Тараса Шевченка.

«Ми спробували розкрити всі грані всеохопного таланту письменника», - зауважили в Київському академічному театрі юного глядача на Липках.

Читайте також: У Кіровоградському драмтеатрі відбулася вистава за участю військових

Режисер обох постановок Катерина Чепура, хормейстер концерту Валентин Фоменко. У виставах задіяні актори ТЮГу.

Як повідомлялося, Світова федерація українських жіночих організацій (СФУЖО) у партнерстві зі Світовим конгресом українців (СКУ) ініціюють до 210 річниці від дня народження Тараса Шевченка міжнародну акцію «Борімося – поборемо».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-