Ален Делон судитиметься із сином через наклеп

Ален Делон судитиметься із сином через наклеп

Укрінформ
Легенда французького кіно Ален Делон подає у суд позов до свого сина Антоні за наклеп.

Як передає Укрінформ із посиланням на France info, про це повідомив адвокат актора Крістоф Айєла.

Йдеться про інтерв’ю одному з видань, в якому син Делона висловив занепокоєння ментальним здоров’ям свого 88-річного батька.

Як розповів журналістам адвокат, цитуючи свого клієнта, "він не може терпіти агресивність свого сина, який постійно говорить йому, що він старий, але ще більше його шокує те, що син стверджує, що це було його останнє Різдво".

Читайте також: У Франції затримали письменника Фредеріка Бегбедера

Айєла, який також є адвокатом доньки Алена Делона Анушки, повідомив, що його клієнтка шокована і засмучена брехливими і образливими коментарями з боку свого брата Антоні. Вона "обурена тим, що він наважився поширити в ЗМІ такі звинувачення, які не тільки ображають її, але й підривають честь і гідність їхнього батька".

Напередодні Антоні Делон дав інтерв’ю журналу Paris-Match та заявив, що стурбований здоров'ям батька, а тому ще в листопаді 2023 року подав позов до своєї сестри Анушки, яка нібито приховала низку медичних обстежень, які пройшов Ален Делон.

"Моя сестра ніколи не повідомляла нам з братом про те, що між 2019 і 2022 роками під час візитів до клініки у Швейцарії мій батько мав п'ять когнітивних тестів, жоден з яких не пройшов. За словами лікарів, це свідчить про погіршення когнітивних функцій, що ставить мого батька в психологічно слабке, а тому вразливе становище", - стверджує він.

За словами Антоні, Аннушка, яка живе в Швейцарії і працює в компанії батька з 2018 року, своїм мовчанням наражає його на небезпеку і стає непрямою співучасницею "всіх знущань та насильства", жертвою яких нібито став старший Делон.

Читайте також: П’єра Рішара позбавили звання посла благодійної організації за підтримку Депардьє

Як повідомлялося, у зірки кінематографа Алена Делона троє офіційно визнаних ним дітей, які ніколи не були близькими, зокрема, через різницю у віці. Антоні 59 років, Анушці 33, а Алену-Фаб'єну 29. Проте їхній знаменитий батько завжди підкреслював свою прихильність саме до Анушки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-