У Франції затримали письменника Фредеріка Бегбедера

У Франції затримали письменника Фредеріка Бегбедера

Укрінформ
Прокурор міста По (департамент Атлантичні Піренеї) у вівторок оголосив, що Фредерік Бегбедер був взятий під варту в поліцейській дільниці у зв'язку з попереднім розслідуванням за фактом зґвалтування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє France Bleu.

«Близько 9 ранку його викликали до поліцейського відділку на допит в рамках попереднього розслідування», - повідомили джерела в поліції.

За даними видання, минулого літа на письменника подала скаргу молода жінка. Вона стверджує, що мала з ним перший сексуальний контакт за згодою, після якого трапився другий контакт, але вже без згоди тієї ж ночі. Події відбувалися в готельному номері.

Читайте також: Кевіна Спейсі визнали невинним у сексуальних домаганнях до чотирьох чоловіків

За інформацією джерел, близьких до справи, заявниця та підозрюваний мали стосунки протягом кількох місяців, які розпочалися, коли дівчина була ще неповнолітньою.

Фредерік Бегбедер - французький письменник та публіцист, а також сценарист, актор і режисер. Він автор десятка романів, виданих різними мовами світу, зокрема і українською. Серед них бестселерами стали "99 франків" та "Кохання живе три роки".

Читайте також: Актора-володаря «Оскара» звинуватили у сексуальному насильстві

Як повідомлялось, французький письменник Фредерік Бегбедер допомагав збирати кошти для захисників Миколаєва. Для цього один з українських фондів залучив його до участі в благодійному заході в Парижі.

Фото: Jean Luc Flemal

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-