Український кінодистриб’ютор розпочав співпрацю з американською компанією А24

Український кінодистриб’ютор розпочав співпрацю з американською компанією А24

Укрінформ
Український кінодистриб’ютор «Артхаус Трафік» розпочинає співпрацю з американською компанією А24, яка є лідером у виробництві незалежного кіно.

Про це Укрінформу повідомили в «Артхаус Трафік».

«В межах цієї співпраці незабаром в Україні випустять британського претендента на «Оскар» - фільм Джонатана Ґлейзера «Зона інтересу», а також нову стрічку «Любов, брехня та кровопролиття» з Крістен Стюарт», - розповіли в компанії.

Студія А24 відома такими стрічками, як «Усі страхи Бо», «Кит», «Все завжди й водночас», «Неограновані коштовності», «Сонцестояння», а також серіалами «Сварка» та «Ейфорія».

Фільм «Зона інтересу» здобув Ґран-прі цьогорічного Каннського кінофестивалю, а також отримав приз Міжнародної федерації кінопреси (ФІПРЕССІ), премію за саундтрек і нагороду CST Artist-Technician. Стрічка здобула премію Європейської кіноакадемії за роботу звукорежисера і була номінована ще у 5 категоріях. Також картина номінована на «Золотий глобус» у трьох категоріях.

Читайте також: У Римі завершуються Дні українського кіно

У фільмі, який є офіційним претендентом на премію «Оскар» від Великої Британії, головні ролі виконали Сандра Гюллер і Крістіан Фрідель. Картина вийде в кінотеатрах у лютому 2024 року.

Ще один майбутній реліз — мелодраматичний трилер «Любов, брехня та кровопролиття» британської режисерки Роуз Ґласс. Світова прем’єра картини відбудеться на 40-му Кінофестивалі «Санденс» у січні 2024 року.

Головна героїня — відлюдькувата менеджерка тренажерного залу, яка закохується в амбітну бодибілдерку, що в гонитві за своєю мрією прямує у Вегас. Їхня пристрасть виливається в небезпечну пригоду, що затягне їх обох у сіті злочинних зв’язків.

Читайте також: Вийшов український трейлер фільму «Прісцилла» про дружину Елвіса Преслі

Головні ролі виконали номінантка на премію «Оскар» Крістен Стюарт («Сутінки»), Кеті М. ОʼБраєн («Людина-мураха та Оса: Квантоманія», «Мандалорець»), а також Ед Гарріс («Світ Дикого заходу», «Шоу Трумана»).

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-