У кінотеатрах 28 грудня вийде комедія «Мій карпатський дідусь»

У кінотеатрах 28 грудня вийде комедія «Мій карпатський дідусь»

Афіша
Укрінформ
У національний кінопрокат із 28 грудня виходить комедія режисера Зази Буадзе «Мій карпатський дідусь» із Богданом Бенюком і молодою італійською зіркою Сімоне Коста у головних ролях.

Як передає Укрінформ, про це Державне агентство України з питань кіно повідомило у Фейсбуці.

«За сюжетом Мікеле живе життям звичайного підлітка в сонячній Італії. Одного дня все перевертається з ніг на голову, і він змушений вирушати у далеку подорож до маленького села в Карпатах, де, як виявилось, у нього є дідусь! Перше знайомство відразу пішло не за планом, адже дід виявися тим ще буркотливим стариганем, який не знає жодного слова ані англійською, ані італійською. Та українська Бережниця - не Генуя. Онук планує якнайшвидше повернутись додому, але, схоже, він тут застряг… Стосунки діда й онука перетворюється на битву двох поколінь, але врешті-решт вони обидва дізнаються про велике значення сім'ї та компромісу», - йдеться в повідомленні.

Режисер – Заза Буадзе. Продюсери – Андрій Суярко, Алла Овсяннікова, Олександр Коваленко, Володимир Філіппов, копродюсер – Ольга Козаревська, Мілош Шмідтмайєр, Сергіу Паскару.

В головних ролях: Богдан Бенюк і Сімоне Коста.

Виробництво: ІнсайтМедіа Україна/Італія/Молдова/Чехія, 2023.

Фільм створено за підтримки Державного агентства України з питань кіно і Міністерства культури та інформаційної політики України.

Читайте також: На Прикарпатті французька кінокомпанія знімає фільм про українців, які втікають від війни

Як повідомляв Укрінформ, компанії Kristi Films та Ukrainian Producers Hub офіційно презентували трейлер української комедії «Дон Жуан із Жашкова».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-