Кінофестиваль

Кінофестиваль "Київський тиждень критики" оголосив кураторів

Укрінформ
Третій фестиваль “Київський тиждень критики”, що відбудеться 24 - 30 жовтня, представив цьогорічний постер та критиків-кураторів.

Про це повідомляє кінокомпанія “Артхаус Трафік”.

“Центром композиції постера став фестивальний центр – столичний кінотеатр “Жовтень”, у якому третій рік поспіль проходять всі покази Київського тижня критики”, - ідеться у пресрелізі.

Як коментує постер дизайнер Іван Губенко: “Виконана у стилі конструктивізму, будівля “Жовтня” нагадує про просту та амбітну концепцію фестивалю – окреслити вектори, за якими розвивається кінематограф”.

Кураторами програми фестивалю є українські кінокритики: редакторка розділу “Культура” LB.ua та співзасновниця Спілки кінокритиків України Дарія Бадьйoр, режисер та засновник Cineticle Станіслав Битюцький та кінокритик, автор LB.ua, “Фокус” та “DTF MAGAZINE” Сергій Ксаверов. Цього року до них приєдналася кінокритик, радіоведуча та випускова редактор Vertigo Анна Дацюк.

Кожна стрічка у програмі фестивалю буде представлена кураторами. Після показів на глядачів чекає обговорення фільму з кінокритиком. У рамках фестивалю також запланована програма дискусійних зустрічей.

Читайте також: Україна везе три фільми на кінофестиваль у Торонто

На відкритті фестивалю у кінотеатрі “Жовтень” відбудеться церемонія нагородження щорічною національною премією кінокритиків “Кіноколо”.

Продаж фестивальних абонементів за стартовою ціною та оголошення частини фестивальної програми заплановано на вересень.

Організатор фестивалю – компанія «Артхаус Трафік» за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-