Добрі вихідні: благодійний забіг та покази фільмів

Добрі вихідні: благодійний забіг та покази фільмів

Афіша
Укрінформ
Здається, що все місто втекло на травневі свята з Києва. Якщо Ви серед тих, хто залишився - розповідаємо, як розважитися на вихідних.

Благодійний забіг Wings for Life World Run

Що цікавого: Wings for Life World Run – всесвітній благодійний забіг, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку. Учасники стартують одночасно по всьому світу незалежно від часу, пори року та погодних умов. Унікальність забігу ще й в тому, що учасники біжать не ДО фінішу, а ВІД нього, намагаючись втекти від автомобіля-кетчера (Catcher Car), який є "рухомою фінішною прямою", що слідує за учасниками у заданому темпі.

Коли: 5 травня 14:00

Де: Труханів острів

Скільки: благодійний внесок у розмірі 10 євро

Більше інформації: Facebook

Концерт «Rock Legends»

Що цікавого: «Queen», «Scorpions», «Aerosmith», «Led Zeppelin», «AC/DC», «Deep Purple» у виконанні Національного духового оркестру України.

Коли: 4 травня 19:00

Де: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2)

Скільки: 100 - 500 грн

Більше інформації: Facebook

Виставка Петра Ряски «Я є жінка. Ми є жінки»

Що цікавого: Жінка — нескінченна мережа відтворень, провідник між метафізичним світом ідей та матеріальним виміром. На виставці представлені праці 2011-2019 років, живопис, малюнок та перформанс (відео, об’єкт, текст).

Коли: 4 квітня - 5 травня

Де: Bursa gallery (вул. Костянтинівська, 11б)

Скільки: Не вказано

Більше інформації: Facebook

Благодійний показ фільму "Над зозулиним гніздом"

Що цікавого: Показ відбудеться у кінозалі психіатричної лікарні ім. Павлова. Ми хочемо трохи занурити вас в атмосферу лікарні та познайомити з художніми роботами пацієнтів. В обговоренні візьмуть участь: лікар – психіатр, який може відповісти на ваші запитання, та керівник театру лікарні Сергій Ененберг з групою Друзі Деміургів Павлівки. Всі кошти підуть на допомогу пацієнтам лікарні на матеріали для творчості (фарби, мольберти, полотно, глину тощо).

Коли: 5 травня 15:00

Де: Київська міська психіатрична лікарня ім. Павлова (вул. Фрунзе, 103)

Скільки: 90 грн

Більше інформації: Facebook

Виставка «Ain’t nobody’s business»

Що цікавого: Посилаючись на хіт 1994 року шведської співачки-емігрантки Ардіс, міжнародна виставка «Ain’t nobody’s business» активує голоси, що прагнуть свободи самовизначення. Колективна позиція авторів та авторок провокує публічну дискусію щодо суперечливих відносин між регулятивною владою та особистістю. Як наша сексуальність виявляється у сучасних реаліях? Та чи залежить її виявлення тільки від нас самих?

Коли: 25 квітня  - 2 червня

Де: PinchukArtCentre (вул. Велика Васильківська, 1-3 / вул. Басейна, 2)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Показ документального фільму Андрія Литвиненка «Заповідник Асканія»

Що цікавого: Вже ціле століття «Асканія-Нова» захищає природу від змін, спричинених людиною. Та чи прийме вона зміни, необхідні для власного виживання? Фільм Андрія Литвиненка отримав Головний приз студентського журі на фестивалі Docudays UA. Режисер особисто представить стрічку глядачам, розкаже про знімальний процес, героїв фільму та виклики, з якими зараз стикається заповідник. 10% прибутку з фільму йде на підтримку «Асканія-Нова».

Коли: 4 травня 14:00

Де: Кінотеатр «Ліра» (вул. Велика Житомирська, 40)

Скільки: 50 грн

Більше інформації: Facebook

Арт-проект Марини Лідаговської «Kyiv Towner»

Що цікавого: У проекті «Kyiv Towner» Марина Лідаговська досліджує людину у середовищі міста. Усі роботи, що увійшли в експозицію, створені протягом останнього року у графічному додатку на айпаді. 

Коли: 28 березня - 12 травня 

Де: Арт-галерея Nebo (вул. Михайла Драгомирова, 14)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформації: Facebook

Концерт Симфонічного оркестру НФУ «Бетховен»

Що цікавого: Якщо музика Моцарта зцілює і гармонізує, музика Бетховена надихає на подвиги. Бетховенську програму представлять філармонічний симфонічний оркестр та диригент Віталій Протасов. Бонусом концерту стане участь піаніста Олександра Гринюка, молодшого брата піаніста Олексія Гринюка.

Коли: 3 травня 19:00

Де: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2)

Скільки: 80 - 400 грн

Більше інформації: Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-