У Китаї фільм із Джекі Чаном вийде у віртуальній реальності

У Китаї фільм із Джекі Чаном вийде у віртуальній реальності

Укрінформ
Китайська стримінгова компанія iQIYI створить фільм у віртуальній реальності на основі сюжету комедійного фентезі-бойовика "Лицар тіней: Між Інь і Ян", в якому зіграв Джекі Чан.

Як повідомляє Variety, 23-хвилинну VR-версію будуть показувати у мережі кінотеатрів Digital Domain Space VR по всьому Китаю.

"Створений на замовлення фільм у віртуальній реальності дозволить повністю зануритись у світ демонів історії "Лицар тіней”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Світло, звук, видовища. На ВДНГ пройде масштабний фестиваль медіамистецтва

Звичайна версія стрічки вийде у широкий прокат 5 лютого. "Лицар тіней: Між Інь і Ян" розповідає про письменника і за сумісництвом мисливця на демонів (Джекі Чан), який розслідує зникнення дитини і з'ясовує, що чудовиська з паралельного виміру полюють на душі дівчаток. В основу фільму ліг роман “Дивні історії з китайської студії” китайського автора Пу Сунліна.

Режисером стрічки виступив Янь Цзя. У фільмі також знялися Елейн Чжун ("Як керувати хлопцями"), Етан Жуан ("Шанхайський нуар"), Лінь Пен ("Обладунки Бога 3"), Остін Лінь ("Трансформери: Епоха винищення"), Цяо Шань ("Людина-млинець"," Убити мобільний").

Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-