Члени австрійської королівської сім'ї прийняли запрошення на Віденський бал

Члени австрійської королівської сім'ї прийняли запрошення на Віденський бал

Укрінформ
Спадкоємці однієї з наймогутніших королівських династій Європи - подружжя Шандор та Герта Маргарет Габсбурги-Лотарингени - прийняли запрошення на благодійний Віденський бал, який відбудеться в Києві.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в оргкомітеті балу.

"Ми розглядаємо Віденський бал як чудову можливість у рамках такого масштабного міжнародного проекту зміцнити культурні і соціальні зв'язки між Україною і європейськими країнами. Надзвичайно почесно і відповідально, що серед титулованих гостей буде австрійська королівська сім'я, адже саме австрійські культурні цінності і традиції пропагує класичний Віденський бал - це зобов'язує нас провести захід на найвищому рівні. Ми просуваємо ідеї миру, загального культурного, соціального простору на території всієї сучасної Європи, що співзвучно з багатьма благородними починами наших іменитих гостей з Австрії", - відзначив глава оргкомітету благодійного Віденського балу в Києві, артист ЮНЕСКО заради миру Герман Макаренко.

Раніше королівська сім'я вже відвідувала Київ з почесною місією - відкриття пам'ятника "Полум'я миру" й ігрового майданчика в дитячому будинку "Берізка". Подружжя Габсбургів-Лотарингенів відоме своєю активною діяльністю на благо миру, участю в соціальних і благодійних проектах у багатьох країнах, у тому числі в Україні. Герта Маргарет Габсбург-Лотаринген очолює австрійську некомерційну організацію "Асоціація сприяння миру", здійснює міжнародну благодійну діяльність у соціальній сфері і галузі охорони здоров'я.

Читайте також: Сукні-квіти: Український модний дім готує рекорд на Віденському балу в Києві

Як повідомляв Укріформ, благодійний Віденський бал відбудеться в Києві 27 і 28 жовтня за підтримки мерій Відня і Києва, Українсько-австрійської асоціації. На захід запрошено VIP-персони з багатьох країн, зірки опери та балету, знаменитості з Європи і США. В організації балу задіяно більш як 400 осіб - хореографи, дизайнери, танцмейстер, декоратори, технічні служби. До 1 вересня триватиме набір пар дебютантів, які, за традицією, відкривають Віденські бали. Віденські бали проходять у багатьох столицях світу за участю перших осіб держав, їх сценарій незмінний майже століття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-