Дитячий Віденський бал: Лілія Ребрик стане ведучою, а її донька - дебютанткою

Дитячий Віденський бал: Лілія Ребрик стане ведучою, а її донька - дебютанткою

Укрінформ
Українська телеведуча та актриса Лілія Ребрик стане ведучою дитячого Віденського балу, який відбудеться восени у Києві, а її 5-річна донька Діана - дебютанткою.

Про це Укрінформ повідомили організатори Віденського балу в Києві.

"Із хвилюванням стежу за тим, як перші кроки у складних танцювальних па робить наша Діанка, це складно передати на словах. Коли я отримала запрошення стати ведучою такого цікавого заходу, як Віденський бал, то із радістю відгукнулася. Це і урочисто, і відповідально, і дуже близько мені по духу, за світосприйняттям. Вірю, що нам вдасться створити неймовірно позитивний, емоційно насичений і затребуваний проект із великим майбутнім", - зізналася Ребрик.

Читайте також: На Віденському балу в Києві розіграють аукціонний лот від Жаклін Сталлоне

За словами організаторів, її 5-річна донька Діана починає серйозну танцювальну кар'єру. Підготуватися до балу дівчинці допоможе тато - професійний тренер з танців Андрій Дикий. Впродовж кількох місяців саме він тренуватиме усіх дебютантів дитячого балу. Досвід такої підготовки у студії Андрія Дикого і Лілії Ребрик вже є.

Як повідомляв Укрінформ, 27 і 28 жовтня в Києві пройде благодійний Віденський бал за класичними канонами, а також унікальний захід - дитячий Віденський бал. Він буде організований за усіма правилами, які залишаються незмінними вже близько ста років, проте участь у ньому візьмуть дебютанти від 5 до 15 років.

Бал пройде за підтримки мерій Відня і Києва, Українсько-австрійської асоціації. На нього запрошені віп-персони із багатьох країн, зірки опери та балету, відомі особи з Європи та США.

Фото: Івона

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-