Два фільми про війну знімають на базі танкової бригади на Чернігівщині

Два фільми про війну знімають на базі танкової бригади на Чернігівщині

Фото
Укрінформ
Відразу два фільми - "Перехрестя Балу" та "Кіборги" - знімають зараз на базі Першої окремої гвардійської танкової бригади, що дислокується в селищі Гончарівському Чернігівської області.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє оперативне управління "Північ" з посиланням на прес-офіцера танкової бригади.

"Один під назвою "Перехрестя Балу" готує до випуску Міжнародний продюсерський центр "Фор-Пост". Стрічка знімається на замовлення Державної агенції з питань кіно", - йдеться у повідомленні.

Ідею створення цієї картини підтримав Президент України Петро Порошенко під час вручення "Золотої  Зірки" Героя України вдові загиблого на блокпосту В’ячеслава Семенова з позивним "Балу". У фільмі висвітлюватимуться героїзм та самовідданість військовослужбовців ряду підрозділів ЗСУ, які на ключовому блокпосту стримували просування ворожих сил на Дебальцеве, та військові злочини російсько-терористичних формувань.

Другу картину - "Кіборги" - в Гончарівському знімають режисер Ахтем Сеітаблаєв і ТОВ "Ідас-фільм". Це історія про людей, які впродовж 242 днів тримали оборону Донецького аеропорту. В основі стрічки реальні події.

Зазначається, що танкова бригада всіляко допомагає кінематографістам, забезпечує зйомки фільмів особовим складом, технікою та зброєю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-