Буданов пообіцяв загарбникам нові сюрпризи у Криму

Буданов пообіцяв загарбникам нові сюрпризи у Криму

Відео
Укрінформ
Начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов заявив, що на ворогів очікують нові сюрпризи в Криму і він не рекомендує цивільному населенню користуватись так званим «Кримським мостом».

Як передає Укрінформ, таку заяву Буданов зробив у Фейсбуці напередодні Дня кримського спротиву російській окупації.

«Війна Росії проти України почалась далеко не два роки тому, а десять ― з окупації українського Криму. Однак ні українська держава, ні українці не погодились визнати право агресора на кримську землю. І спротив місцевого українського населення проти окупантів не вщухав ні на мить, незважаючи на репресії», - зазначив Буданов.

За його словами, для успішної оборони та контрнаступу Україна повинна контролювати акваторію Чорного моря та бути присутня на півострові Крим.

Читайте також: Українська агентура активно взаємодіє з партизанами у Росії - Буданов

Буданов підкреслив, що поставлені завдання виконані: Росія втратила чверть своїх кораблів і змушена була виводити свій флот на узбережжя Кавказу, передислоковувати авіацію, бо аеродроми та військові об’єкти Криму постійно перебувають під вогневим впливом ЗСУ.

«Нашими успіхами ми надзвичайно завдячуємо мешканцям українського Криму, які не лише посилили опір окупантам, але й знаходять можливість відслідковувати усю оперативну обстановку на півострові і якнайшвидше передавати цю інформацію нам», - зауважив Буданов.

Він нагадав, що ГУР обіцяло, що в 2023 році українські спецпризначенці будуть у Криму, і ця обіцянка була виконана.

«Ворогів очікують нові сюрпризи, і я б не рекомендував цивільному населенню користуватись так званим «Кримським» мостом», - наголосив Буданов.

Читайте також: Україна за двох умов зможе перейти в контрнаступ у 2025 році - Буданов

Як повідомляв Укрінформ, 26 лютого 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав указ №58/2020 «Про День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя».

Фото: РБК-Україна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-