Росіяни самі допомагають встановити осіб, які сприяли окупації Криму - Чубаров

Росіяни самі допомагають встановити осіб, які сприяли окупації Криму - Чубаров

Укрінформ
Російська влада готується видати злочинцям, що сприяли окупації Криму, знаки “В ознаменование десятой годовщины воссоединения Крыма с Россией”, - і цим вона допомагає виявити осіб, що вчинили тяжкий злочин проти України.

Про це поінформував у Телеграмі голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

“Власне, ми про це не просили, але російська окупаційна влада в Криму за своєю ініціативою вирішила допомогти правоохоронним органам України у виявленні та складанні списку осіб, які вчинили тяжкий злочин проти України: наразі готуються матеріали, на підставі яких кожен злочинець отримає цей знак, який у майбутньому суді стане доказом вчиненого ним злочину”, - йдеться в дописі.

Він також розмістив зображення відповідних знаків, на яких написано: “В ознаменование десятой годовщины воссоединения Крыма с Россией”, “Крым с Россий 2014-2024”.

Читайте також: Чубаров - про заборону Меджлісу у Криму: Росія безкарно не виконує рішення суду ООН

Як повідомлялося, 26 лютого 2014 року диверсійні групи РФ почали спроби захопити Крим. На заклик Меджлісу кримськотатарського народу до Верховної Ради Автономної Республіки Крим вийшли тисячі кримських татар, українців та представників інших національностей чинити спротив російській окупації та заявили всьому світу про цілісність України. Наступного дня до урядових будівель АРК увійшли регулярні військові формування Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-