ФСБ посилює контррозвідувальний режим на адмінмежі з Кримом і Херсонщиною

ФСБ посилює контррозвідувальний режим на адмінмежі з Кримом і Херсонщиною

Укрінформ
ФСБ отримала завдання посилити контррозвідувальний режим на адмінмежі з ТОТ АР Крим та ТОТ Херсонської області - окупанти остерігаються нових диверсій у Криму.

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Кремль дав вказівку прикордонній службі ФСБ РФ посилити контррозвідувальний режим на адміністративній межі ТОТ АР Крим та ТОТ Херсонської області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що особливу увагу приділяють захисту автомобільного та залізничного мостів між Чонгарським та Кримським півостровами. Цей напрямок забезпечує підтримку угруповання військ на ТОТ Криму та тилове забезпечення угруповань на Херсонському та Запорізькому напрямках.

Після окупації лівобережжя Херсонської області, підкреслили в ЦНС, противник не прибрав КПВВ з адміністративної межі між ТОТ АРК та Херсонською областю. Ці об’єкти використовувались російськими спецслужбами для проведення «фільтраційних заходів» цивільного населення. Наразі пункт пропуску «Чонгар» вони додатково обладнали системою сканування та моніторингу автомобілів із використанням рентгену. Ретельно оглядають автомобілі з реєстраційними номерами Запорізької та Херсонської областей як українського, так і запровадженого росіянами зразка.

Читайте також: Окупаційна влада Криму ввела «особливий режим» перетину адмінкордону з Херсонською областю

Центр національного спротиву закликає громадян бути особливо обережними при перетині даних пунктів пропуску.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-