Окупаційна влада Криму ввела «особливий режим» перетину адмінкордону з Херсонською областю

Окупаційна влада Криму ввела «особливий режим» перетину адмінкордону з Херсонською областю

Укрінформ
Підконтрольна Росії "влада" тимчасово окупованого Криму запровадила "особливий режим" перетину адміністративного кордону з Херсонською областю.

Про це повідомляє "Крим.Реалії", передає Укрінформ.

"Підконтрольний Росії глава Криму Сергій Аксьонов видав указ, згідно з яким на адміністративному кордоні між Кримом та окупованою частиною Херсонської області запроваджують «особливий режим» в'їзду та виїзду", - йдеться у повідомленні.

Згідно з цим указом, режим пропуску на півночі Криму «прирівнюється до режиму пропуску через держкордон РФ». Місцями перетину адміністративного кордону між Кримом і Херсонською областю визначено автомобільні пункти пропуску «Армянськ», «Перекоп», «Джанкой», залізничні пункти пропуску «Армянськ» і «Джанкой».

«Встановити, що перетин адміністративного кордону між Республікою Крим і Херсонською областю здійснюється за наявності: в іноземних громадян або осіб без громадянства – дійсного документа, що засвідчує особу та визнаний відповідно до міжнародних договорів Російською Федерацією у цій якості», – сказано в указі.

Читайте також: ЗСУ можуть взяти під вогневий контроль важливу для логістики ворога трасу через Армянськ у Криму - Гуменюк

Крім того, відповідно до тексту документа, російські військові колони пересуватимуться спеціально виділеними дорогами за погодженням із Прикордонним управлінням ФСБ Росії.

Раніше Укрінформ повідомляв, що з тимчасово окупованих територій Херсонщини росіяни пропонують населенню «евакуацію» в Тюмень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-