ЗСУ до зими можуть розірвати сухопутний коридор РФ у Крим - Буданов

ЗСУ до зими можуть розірвати сухопутний коридор РФ у Крим - Буданов

Укрінформ
Українські військові можуть встигнути розірвати сухопутний коридор Росії до тимчасово окупованого Криму ще до настання зими.

Про це в заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов інтерв’ю The Economist, передає Укрінформ.

"Привід для занепокоєння є у Росії, а не у України. Її перша оборонна лінія на найважливішому південному напрямі в Запоріжжі вже місцями прорвана, а це означає, що операція по розриву сухопутних зв'язків між Росією і Кримом може бути завершена ще до настання зими", - сказав він.

За словами Буданова, українські сили вже задіяли частину своїх резервів для виконання операції, натомість противник у відчаї розгорнув вже навіть ті резерви, які мали б бути задіяні у жовтні.

Читайте також: Росія почала відводити неушкоджені кораблі якомога далі від Криму - Братчук

"Всупереч тому, що Російська Федерація декларує, вона не має абсолютно ніякого стратегічного резерву", - підкреслив очільник ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, глава української розвідки Кирило Буданов заявив, що контрнаступ України проти російських загарбників триватиме і після настання холодної та вологої погоди, навіть якщо боротися стане важче.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-