У Криму складна гуманітарна обстановка, є проблеми з водою та енергетикою – Гуменюк

У Криму складна гуманітарна обстановка, є проблеми з водою та енергетикою – Гуменюк

Укрінформ
У тимчасово окупованому Криму є проблеми з питною водою та енергетикою. І ця складна гуманітарна обстановка триватиме і надалі.

Про це заявила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

«Гуманітарна обстановка на півострові досить складна. Там є дуже суттєві проблеми із питною водою, із забезпеченням енергетикою, і ці проблеми у них будуть ширитися, оскільки працює і рух спротиву, працює партизанський рух», - сказала вона 

При цьому Гуменюк зазначила, що «всі цілі, які знаходяться на тимчасово окупованому півострові і здатні живити Чорноморський флот, це і є законні цілі для ураження, оскільки це запаси ворога для поновлення своєї бойової спроможності».

Читайте також: У Криму біля Старокримського полігону та аеродрому в Кіровському лунали вибухи та стрілянина - ЗМІ

«Наша задача зараз забезпечити так, щоб бойових спроможностей у ворога було найменше. А більш детальні результати, я думаю, ми згодом дізнаємося», - додала речниця.

Як повідомляв Укрнформ, у тимчасово окупованому Криму міліє Білогірське водосховище, і це може призвести до браку води для сільського господарства і промисловості півострова.

Фото: РБК-Україна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-