Шпиталі у Севастополі переповнені пораненими російськими військовими

Шпиталі у Севастополі переповнені пораненими російськими військовими

Укрінформ
Шпиталі у Севастополі переповнені пораненими російськими військовими, їх розміщують у коридорах і навіть у їдальні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Представництво Президента України в АРК.

«Відкриті джерела повідомляють, що шпиталі у Севастополі переповнені пораненими російськими військовими», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, поранених розміщують у коридорах та навіть їдальні. Медичного персоналу, відповідно, також не вистачає.

Читайте також: Партизани у Луганську ліквідували військові патрулі

Також у Представництві інформують, що минулого тижня загарбники продовжували проводити тренування флоту з розрахунків протипідводно-диверсійного забезпечення у Камишевій та Стрілецькій бухтах, а також у районі мису Херсонес.

Як підкреслюється, окупанти вигадали новий спосіб захистити незаконний «кримський міст». Тепер вони топлять пороми, щоб створити «захисну лінію» - вже затоплено один пором, планується затопити щонайменше пʼять.

Читайте також: РФ готує нову хвилю мобілізації в окупованому Криму

У Представництві також повідомили, що активісти руху «АТЕШ» минулого тижня фіксували збільшення перекидання військової техніки морем через Керченську протоку. Також партизани повідомляють про розміщення військової бази окупантів між Уютним та Євпаторією, куди масово прибувають колони військової техніки. Також РФ розмістила там свою ППО.

Як повідомляв Укрінформ, Україна наразі не тримає Крим під повним вогневим контролем, але може завдавати удари по будь-якій частині півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-