РНБО працює над оновленням Стратегії деокупації та реінтеграції Криму - Верещук

РНБО працює над оновленням Стратегії деокупації та реінтеграції Криму - Верещук

Ексклюзив
Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук очікує, що РНБО презентує оновлену Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованого Криму до Кримської платформи, яка має відбутися в серпні.

Про це вона розповіла в коментарі Укрінформу.

Верещук зазначила, що РНБО зараз працює над оновленням Стратегії деокупації та реінтеграції Криму. "Ми б хотіли, щоб РНБО підготувала і презентувала цей документ до Кримської платформи, яка буде в серпні. Від цього залежить моя робота, як міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, а також уряду, який має напрацювати план реалізації цієї стратегії. Чим швидше ми отримаємо від РНБО стратегію, тим швидше ви побачите план реалізації та безпосередньо реалізацію", – підкреслила віцепрем’єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Читайте також: Влада готова оперативно організувати евакуацію людей у разі теракту на ЗАЕС – Верещук

Як повідомляв Укрінформ, у квітні цього року Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов розповів, що РНБО працює над оновленою редакцією Стратегії деокупації та реінтеграції Автономної Республіки Крим.

Стратегія деокупації та реінтеграції тимчасово окупованого Криму — документ, затверджений 24 березня 2021 року Президентом України. Він визначає ряд дій дипломатичного, військового, інформаційного, економічного й іншого характеру для деокупації Кримського півострова.

Третій саміт Кримської платформи має відбутися 23 серпня у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-